Intenzívny kurz trvajúci 2 dni, s rozsahom 16 hodín.
Kurz je určený pre každého záujemcu, aj začiatočníka, ktorý sa chce v tejto oblasti vzdelávať a rozšíriť tak svoje portfólio vedomostí a zručností. Je tiež určený študentom odborných škôl i záujemcom o prácu baristu.
V cene kurzu je zahrnuté materiálne a technické zabezpečenie potrebné na výučbu.
Absolvovaním školenia získate certifikát.
Kurz je možné realizovať aj pre firemných klientov, priamo v sídle spoločnosti klienta
Čo sa v kurze naučíte?
Kurz bude venovaný histórii kávy a zberu kávy až po finálny produkt, tj. rozdiely medzi zbermi, spracovaním kávy, následným sušením a pražením a dôvody rozdielnej kvality kávy.
Tiež bude tento kurz venovaný druhom baristickej techniky (kávovary a mlynce) a starostlivosti o ňu.
Prax na kurze
V priebehu kurzu absolvujete praktickú časť, v ktorej si teoretické znalosti vyskúšate priamo v našej spoločnosti, samozrejme pod vedením a asistenciou lektora a kompletným materiálnym a technickým zabezpečením pre tento druh kurzu.
V rámci praktických ukážok a tréningu bude kurz venovaný práci s mlynčekom a nastaveniu správnej hrúbky mletia. Tiež dávkovaniu mletej kávy, utláčaniu nadávkovanej kávy v páke, príprave espressa a iných kávových špecialít.
Prečo si vybrať kurz vo VaV Akademy?
ponúkame maximálnu flexibilitu - pre zosúladenie Vašich pracovných povinností so vzdelávaním a zvyšovaním kvalifikácie
neponúkame len teóriu - naši lektori majú dlhoročné skúsenosti v danej oblasti